Mile-High Fudge Brownie Pie
Mile-High Fudge Brownie Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz półsłodką czekoladę Piekarską, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 55 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Mile-High Fudge Brownie Pie, Mile-high Peanut Butter-brownie Pie, oraz Hot Fudge Brownie i Double Scooped Ice Cream Sundae High Hat Cupcakes...in Stożek.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. kuchenka mikrofalowa czekolady i masła w dużej kuchence mikrofalowej Miski na wysokiej 2 min. albo do rozpuszczenia masła. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Dodać cukier; mieszać aż do dobrze wymieszanego.
Dodać jajka i wanilię; dobrze wymieszać. Wymieszać z mąką, aż do dobrze wymieszanego.
Rozłóż na nasmarowany 9-calowy talerz ciasta.
Piec 30 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Miarka się środek brownie z łyżką, pozostawiając 1/2-cala grubości krawędzi wokół krawędzi i cienką warstwę brownie na dole. Reserve usunięte kawałki brownie do późniejszego wykorzystania.
Wlać mleko do dużej miski.
Dodać mieszanki budyniowe. Ubić trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane. (
Mieszanina będzie gęsta.) Delikatnie wymieszać w połowie ubitej polewy i wszystko, ale 1/2 szklanki zastrzeżone kawałki brownie. Łyżka do skorupy brownie; top z pozostałą bitą polewą i pozostałe 1/2 kawałki brownie Cup. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do zestawu. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.