Migdałowy Chleb Herbaciany
Migdałowy chleb herbaciany może być tylko napojem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis serwuje 32 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, proszek do pieczenia, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Maszyna Do Chleba Chleb Migdałowo-Czekoladowy, Tajska Mrożona Herbata, oraz Long Island Iced Tea dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj pastę migdałową i masło; ubijaj, aż dobrze się połączą. Stopniowo dodawaj cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. W małej misce delikatnie wrzuć wiśnie i 1 łyżkę mąki. Odłóż na bok.
Połącz proszek do pieczenia, sól, pozostałą mąkę; dodaj do śmietanki na przemian z mlekiem, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Wlej jedną szóstą ciasta do każdego z dwóch wysmarowanych tłuszczem i posypanych mąką 8 cali. x 4-w. Patelnie bochenkowe; posyp warstwy połową owoców. Przykryj kolejną warstwą ciasta i posyp pozostałymi owocami. Na wierzch z pozostałym ciastem; gładka szpatułką.
Piec w temperaturze 350° przez 1-1 / 4 godziny lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby ostygły.