Migdałowe, morelowe i białe czekoladowe batoniki dekadenckie
Migdały, morele i biała czekolada dekadencja batony może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Ten przepis służy 36. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 35 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz wyciąg z migdałów, jajko, morele i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Migdałowe, morelowe i białe czekoladowe batoniki dekadenckie (Mix ciastek), Batoniki morelowo-migdałowe z czekoladą, oraz Morelowo-Migdałowa Tarta Pomarańczowa Z Kremem Z Białej Czekolady.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. w dużej misce wymieszaj składniki bazowe ciastek, aż do uzyskania miękkiego ciasta.
Ciasto rozłożyć na dnie niełuskanej patelni o wymiarach 13x9 cali.
Piec 10 do 15 minut lub do zestawu. Fajne 10 minut.
Tymczasem, w dużej misce, ubić pastę migdałową i cukier z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż crumbly, ale mieszane.
Dodaj morele; beat na niskiej prędkości tylko do połączenia.
Dodać twarożek, 2 jajka i sok z cytryny; ubić na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Zalać ciepłą bazą ciasteczek.
Piec 20 do 25 minut lub do zestawu. Fajne 30 minut.
Umieść chipsy do pieczenia w małej misce. W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę do zagotowania na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając; zalać wiórkami do pieczenia.
Odstawić 1 minutę. Mieszać, aż wióry są stopione i mieszanina jest gładka.
Wlać i rozprowadzić na nadzieniu.
Posypać migdałami. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do zestawu. W przypadku prętów pokrój w 9 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.