Migdałowa "Feta" z olejem ziołowym może być tylko przystawką, której szukasz. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 193 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz blanszowane migdały, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju, Ziołowo-grillowane szaszłyki z krewetek z cytrynowo-ziołową fetą, oraz Dip Feta & Zioła dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Migdały opłukać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Woda
2
Miejsce w dużej misce; dodać wodę do pokrycia przez 3 w. Przykryć i odstawić na noc.