Mieszanka szlakowa z pestkami dyni, suszoną wiśnią

Mieszanka szlakowa z pestkami dyni, suszoną wiśnią
Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego, paleolitycznego i wegetariańskiego dania głównego? Mieszanka szlakowa z suszonymi pestkami dyni może być świetnym przepisem do wypróbowania. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 440 kalorii, 15 g białka i 28 g tłuszczu każda. Za 2,06 USD za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis polubiło 85 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką gruboziarnistą sól, nasiona słonecznika, syrop klonowy klasy B i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 88%, to danie jest niesamowite. Mieszanka szlakowa z suszonymi pestkami dyni, mieszanka szlakowa z suszonymi pestkami dyni i mieszanka szlakowa z pestkami dyni są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Wyłóż 2 blachy do pieczenia papierem pergaminowym lub silikonowymi matami do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
W dużej misce wrzuć pestki dyni, migdały i nasiona słonecznika oraz syrop, aż równomiernie się nimi pokryją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
Nasiona DyniNasiona Dyni
( 23)( 23)
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozłóż orzechy i nasiona w równej warstwie na wyłożonej blachą do pieczenia i dopraw solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piecz orzechy, mieszając kilka razy szpatułką lub drewnianą łyżką, aż będą złociste, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
6
Całkowicie ostudzić orzechy na patelni, następnie dodać wiśnie i wymieszać. Przechowuj schłodzoną mieszankę szlakową w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn