Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap marynata? Włoska mieszanka przyprawowa może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 12 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna pieprzu, bazylii, pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Spróbuj Domowa Mieszanka Przypraw Sazon, Domowa Mieszanka Przypraw Ranczo (Bezmleczna + Paleo), oraz Przyprawa Włoska dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Proces bazylii, oregano, pokruszony czerwony pieprz i czarny pieprz w robocie kuchennym 1 minutę lub do mieszaniny jest drobny proszek. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 4 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Pieprz Czarny
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.