Miecznik Kalabryjski styl jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 961 kalorii. Na 10,01 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sok z cytryny, fasolę fava, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Miecznik Kalabryjski Styl, Pesce spada con capperi alla calabrese (miecznik w stylu kalabryjskim z kaparami), oraz Miecznik W Stylu Sycylijskim.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszać 2 łyżki oliwy z oliwek, sok z cytryny, sól i pieprz.
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Pozostaw do marynowania przez około 15 minut.
4
Wyjąć rybę z marynaty i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Podgrzać pozostałą oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Podsmażamy cebulę na złoty kolor, następnie dodajemy rybę. Brąz kawałki ryb ze wszystkich stron, a następnie wyjąć z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wymieszać mąkę na patelni; gotować i mieszać, aż lekko rumiane. Stopniowo mieszać w białym winie. Odstawić rybę na patelnię i dodać fasolę fava.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.