Melon i jicama " sushi

Melon i jicama
Melon i jicama " sushi to japoński przepis, który służy 1. Na $8.7 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1051 kalorii, 17g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kantalupy, nasiona sezamu, sproszkowany imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć melona miodowego, możesz podążać za tym daniem głównym z Granita Miodowo-Winogronowa Solona jako deser. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 20 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Jícama-Sałatka Melonowa, Chirashi Sushi Cake I Temari Sushi, oraz Deconstructed Sushi (Chirashi Sushi).
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia92
Magazyn