Melasa-Kawa Pierś Z Indyka
Melasa-Kawa pierś z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 267 kalorii, 41g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pierś z indyka, melasę, owoce do smarowania moreli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mocną parzoną kawę, można śledzić to danie główne z Lody Kawowe Paleo jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Melasa-Glazurowana pierś indyka i żołądź, Marynata Do Kawy I Melasy, oraz Ciasto Kawowo-Melasowe Shoofly dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj owoce moreli do smarowania i 5 kolejnych składników do wymieszania. Rezerwa 1 filiżanka melasy-SOS kawowy w kuchence mikrofalowej bezpieczne małej misce, i odstawić.
Umieść indyka w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Pozostałą melasę-SOS kawowy polać równomiernie na indyka. Przykryć luźno folią aluminiową.
Piecz indyka w temperaturze 350 przez 1 godzinę; wyjmij folię aluminiową i piecz 1 do 1 1/2 więcej godzin lub do czasu, aż termometr mięsny włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 170, fastrygując sosem melasowo-kawowym co 15 minut.
Wyjąć indyka z piekarnika i odstawić na 15 minut.
Podawać indyka z 1 szklanką zarezerwowanej melasy-SOS kawowy podgrzewany w kuchence mikrofalowej w wysokiej 30 sekund lub do ciepłego.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Polaner All Fruit