Meksykańskie Poblano, szpinak i czarna fasola "Lasagne" z kozim serem
Przepis Meksykańskie Poblano, szpinak i czarna fasola "Lasagne" z kozim serem jest gotowy w około 25 godzin i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. To danie główne ma 589 kalorii, 23G białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 6,18 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz śmietanę, ząbki czosnku, tortille kukurydziane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Meksykańska czarna fasola i szpinak Pizza, Meksykańska Zapiekanka jajeczna ze szpinakiem, czarną fasolą i serem, oraz Mango, Czarna Fasola I Kozi Ser Quesadilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połóż 4 chiles po bokach na stojakach z palnikami gazowymi i włącz płomienie wysoko. Pieczone chiles, obracając szczypcami, aż skórki są zaczernione i chiles są miękkie, 4 do 6 minut. (Lub broil wszystkie 12 chiles na stojaku brojlerów patelni o 2 cale od ciepła, obracając, aż skórki są zaczernione, 8 do 10 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Brojlerów
Szczypce
2
Przenieść natychmiast do dużej miski i przykryć folią. Pieczeń pozostałych 8 chiles w ten sam sposób, a następnie odstawić 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, obrać chiles, a następnie otworzyć płasko i wyrzucić nasiona i łodygi, wycierając papierowymi ręcznikami lub zanurzając w misce z wodą na krótko, jeśli to konieczne, aby usunąć nasiona. Jeśli chiles smak bardzo pikantny, wyciąć żeberka nożyczkami, aby je łagodniejsze.
Przecier pomidory z sokiem, czosnkiem, kolendrą, cukrem i solą w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W Soku
Kolendra
Czosnek
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie dodać sos (należy uważać na rozpryski) i gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż zgęstnieje i zmniejszyła się do około 1 filiżanka, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
1
Delikatnie gotować krem, z epazote, jeśli używasz, w małym ciężkim rondlu, pod przykryciem, 10 minut. Jeśli używasz epazote, wlej śmietanę przez sito o drobnych oczkach do miski, naciskając i odrzucając epazote. Krem na patelnię.
Odcedzić w durszlaku, naciskając szpinak tylną łyżką, aby usunąć nadmiar wody, a następnie grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
3
Rozgrzać olej w oczyszczonej patelni nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie smażyć szpinak i rodzynki, mieszając, 2 protokół. Wymieszać sól i przenieść nadzienie na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rodzynki
Szpinak
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozgrzać olej w oczyszczonej patelni nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąco, ale nie pali, a następnie smażyć tortille 2 połówki na raz, obracając się raz, aż po prostu chrupiące, o 1 łącznie minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Tortille przenieść do ręczników papierowych do osuszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
4
Rozprowadzić 1/4 szklanki sosu pomidorowego na dnie naczynia żaroodpornego. Ułóż połowę tortilli na wierzchu, następnie rozłóż kolejny 1/4 szklanki sosu pomidorowego na wierzchu i posyp równomiernie czarną fasolą. Ułóż 4 poblanos płasko na czarnej fasoli, aby pokryć, a następnie rozłóż połowę nadzienia szpinakowego równomiernie na chiles i skropić 1/4 szklanki sosu z koziego sera. Dodać kolejną warstwę z 4 chiles, Pozostałe szpinak nadzienie, i kolejny 1/4 szklanki koziego sosu serowego, następnie przykryć pozostałe 4 chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sos Pomidorowy
Czarna Fasola
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Pieprz Poblano
Szpinak
Papryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
5
Przykryj chiles pozostałym sosem pomidorowym, rozprowadzając równomiernie, a następnie top z pozostałymi tortillami. Tortille przykryć pozostałym sosem z koziego sera, równomiernie rozprowadzając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Serowy
Sos Pomidorowy
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Papryka Chili
6
Piec lasagne, pokryte folią, w środku piekarnika, aż bulgotanie i ogrzane przez, 25 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
7
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
8
Usuń folię i broil o 3 cale od ciepła, aż top jest bulgotanie i zaczyna brązowy, o 2 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
9
* Dostępny w Sklepie Internetowym (888-468-443)
1
* Chili można prażyć i obrać 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. * Sos pomidorowy, sos z koziego sera i nadzienie szpinakowe można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić osobno, przykryć. Podgrzej sos z koziego sera przed kontynuowaniem. * Lasagne można złożyć (ale nie Piec) 1 godzinę wcześniej i przechowywać, przykryte, w temperaturze pokojowej.