Meksykański Czerwony Snapper z Chili i kukurydzą

Meksykański Czerwony Snapper z Chili i kukurydzą
Przepis meksykański Czerwony Snapper z Chili i kukurydzą jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 4,16 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 662 kalorie. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, sos tabasco, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Meksykański Czerwony Snapper Veracruz, oraz A-Maize-Ing Grace: Risotto z czerwoną papryką, kukurydzą i boczkiem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn