Meksykański Chleb Łyżeczkowy
Meksykański chleb łyżka wymaga z grubsza 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 204 kalorie, 2G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 8 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Mieszanka wody, ciężka śmietana ubijająca, mączka kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Łyżka Chleba, Łyżka Chleba, oraz Łyżka Chleba.
Instrukcje
W średniej misce ubić masło, aż będzie kremowe.
Dodać mąkę kukurydzianą meksykańskiej i wody i ubić, aż dobrze wymieszane.
Za pomocą robota kuchennego przetwarzaj rozmrożoną kukurydzę, ale pozostaw grubą. Wymieszać z masłem.
W osobnej misce wymieszaj mąkę kukurydzianą, granulowany słodzik SPLENDA®, śmietanę, sól i proszek do pieczenia.
Dodaj do mieszanki mąki kukurydzianej i wymieszaj, aby połączyć.
Wlać ciasto do ungreased 8x8 cala patelni do pieczenia. Gładkie ciasto i pokrywa folią aluminiową.
Umieść patelnię w naczyniu do pieczenia 9x13 cali, które jest wypełnione trzecią częścią drogi wodą.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 do 60 minut. Pozostawić do ostygnięcia na 10 minut. Użyj łyżki do lodów, aby łatwo wyjąć z patelni.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 45 dolarów za butelkę.
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.