Meksykańska zupa Klopsikowa z ryżem i kolendrą

Meksykańska zupa Klopsikowa z ryżem i kolendrą
Meksykańska zupa Klopsikowa z ryżem i kolendrą to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 420 kalorii, 30g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, grubą salsę pomidorową, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Meksykańska Zupa Klopsikowa, Meksykańska Zupa Klopsikowa, oraz Meksykańska Zupa Klopsikowa.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj 1 3/4 szklanki cebuli, 2 ząbki czosnku i liście laurowe; smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Liście LauroweLiście Laurowe
CebulaCebula
3
Dodaj bulion, pomidory z sokami, salsę i 1/4 szklanki kolendry; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
PomidorPomidor
BulionBulion
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
4
W międzyczasie połączyć mieloną wołowinę, kiełbasę wieprzową, mąkę kukurydzianą, pełne mleko, jajko, sól, pieprz, kminek, a następnie pozostałe 1 szklanka cebuli, 2 ząbki czosnku i 1/4 szklanki kolendry w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Kiełbasa WieprzowaKiełbasa Wieprzowa
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Mleko PełneMleko Pełne
KolendraKolendra
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
CebulaCebula
PieprzPieprz
KminekKminek
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dobrze wymieszać. Kształt mieszanki mięsa przez obfite łyżki do stołówpełnia do 1-do 1 1/4-calowych kulek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
6
Dodać ryż i klopsiki do zupy i doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ryż i klopsiki będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 20 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Zupa z chochli do misek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KlopsikiKlopsiki
RyżRyż
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn