Meksykańska Sałatka Kukurydziana
Meksykańska Sałatka kukurydziana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Jeśli masz cukinię, zieloną cebulę, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka, Dip Sałatkowy Z Kukurydzy Meksykańskiej, oraz Meksykańska Sałatka Kukurydziana.
Instrukcje
W ciężkiej dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodaj kukurydzę, papryka, cukinia, zielona cebula i pieprz jalapeno.
Saute aż warzywa będą miękkie, o 6 protokół.
Wyjąć z ognia i przechowywać w lodówce warzywa aż schłodzone.
Dodaj salsę i posiekaną kolendrę do mieszanki warzywnej. Wymieszać i doprawić solą i pieprzem do smaku.