Medaliony wieprzowe z suszonymi wiśniami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 24g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.84 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka cebuli, przetarta szałwia, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Medaliony wieprzowe z sosem wiśniowym z suszonego wina porto, Medaliony z polędwicy wieprzowej pieczonej z suszonym sosem żurawinowym, oraz Gotowanie Medalionów wieprzowych Light z sosem wiśniowym z suszonego wina porto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój polędwicę poprzecznie na plastry o grubości 1/4 cala.
2
Rozgrzać olej na dużej patelni pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodaj mieszankę wina i suszone wiśnie do patelni. Gotować 4 protokół lub aż gruby, stale mieszając. Łyżka mieszanki wiśniowej równomiernie na wieprzowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie Suszone
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków