Meat Loaf Wellington
Meat Loaf Wellington może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Za 82 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 25 minut. 372 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Przynosi ci smak domu. Mieszanka sosu wołowego, soli, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 11%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Mozzarella Meat Loaf Wellington, Mozzarella Meat Loaf Wellington, oraz Aromatyczny Meat Loaf Wellington.
Instrukcje
W misce wymieszaj 1/4 szklanki sosu, kostki chleba, cebulę, jajko i sól. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Wciśnij do natłuszczonego 9 cali. x 5-w. Bochenek.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 1 godzinę lub do momentu, gdy mięso przestanie być różowe, a termometr do mięsa wskaże 160°.
Wyjmij bochenek z patelni; odcedź na ręcznikach papierowych.
Umieść na natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. blacha do pieczenia. Rozwiń ciasto z półksiężyca; uszczelnij perforacje. Przykryj górę i boki pieczeni ciastem; przyciąć nadmiar.
Piec 10-15 minut dłużej lub do momentu, gdy ciasto będzie złotobrązowe.
Podgrzej pozostały sos; podawać z bochenkiem mięsa.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Laurent-Perrier La Cuvee Brut (3 - litrowa butelka-Jeroboam). Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 400 dolarów.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.