Masło truflowe, parmezan i tymianek Popcorn / połączenie popcornu i szampana
Przepis masło truflowe, parmezan i tymianek Popcorn / Popcorn i szampan połączenie może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 10 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Dobrze sprawdza się jako napój. Jest idealny do Sylwester. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz g masła truflowego, ziarna popcornu, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przepis ten zachwycił 1710 osób. Jest przynoszony przez Gourmande w kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Champagne Caramel Popcorn & Bacon Truffle Parmezan Popcorn, Popcorn z brązowym masłem i parmezanem, oraz Zupa pomidorowo-truflowa Popcorn Shooters dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na średnim ogniu za pomocą 2 lub 3 ziaren popcornu.Kiedy ziarna zaczną pękać, usuń z ognia.
Dodać pozostałe ziarna popcornu i przykryć.
Umieść z powrotem na ogniu i gotuj, przykryte, pozostawiając pokrywę lekko uchyloną (jest to tak, że para wodna może uciec), od czasu do czasu potrząsając garnkiem, aż popping spowalnia. Kontynuuj potrząsanie, aż większość ziaren pęknie i nie słychać ich poruszających się na dnie garnka, co powinno potrwać około 3 do 5 minut.
Zdjąć z ognia i skropić tymiankowym masłem truflowym, startym parmezanem i solą morską.
Włóż pokrywkę z powrotem i wstrząśnij, wstrząśnij, wstrząśnij, aby wymieszać popcorn i dokładnie go pokryć.