Masło Orzechowe-Budyń Bananowy
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 278 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka vanillan instant pudding mix, wafle waniliowe, karton beztłuszczowy krem, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pudding Bananowy Z Masłem Orzechowym, Peanut Butter' n ' Banana Pudding, oraz Ciasto Z Bananem, Masłem Orzechowym I Puddingiem Czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować mieszankę budyniową zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, używając trzepaczki i 2 szklanek mleka beztłuszczowego. (Nie używaj miksera elektrycznego.)
Dodaj masło orzechowe i śmietanę, dobrze mieszając trzepaczką. Odstawić.
Dół linii zapiekanki 2 1/2-quart z 14 wafelkami waniliowymi. Obrać i pokroić 4 banany. Top wafle z jednej trzeciej każdej mieszanki budyniu, plastry banana, i bitą polewą. Powtórz warstwy dwa razy, używając pozostałych wafli, mieszanki budyniowej, plastrów banana i ubitej polewy. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny. Aby udekorować, obrać i pokroić pozostałe 2 banany; ułóż plastry wokół zewnętrznych krawędzi naczynia.