Marynowany Tuńczyk Z Marynowanym Mooli I Marynowanym Imbirem

Marynowany Tuńczyk Z Marynowanym Mooli I Marynowanym Imbirem
Marynowany Tuńczyk z marynowanym Mooli i marynowanym imbirem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1089 kalorii, 89g białka, oraz 79 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.85 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz marynowany imbir, musztardę pełnoziarnistą, olej z orzeszków ziemnych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 24 minuty. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Sekretny Składnik (Dżem Imbirowy): Słodki Imbirowy Pieczony Tuńczyk, Marynowany Tuńczyk z winegretem czarno-oliwkowym, oraz PERUWIAŃSKA FASOLA BIAŁA Z MARYNOWANYM MARYNOWANYM TUŃCZYKIEM.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest La Jota Howell Mountain Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
La Jota Howell Mountain Merlot
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 24 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn