Marynowana Sałatka z miecznika i pomidorów z skwierczącym czosnkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj marynowanej sałatki z miecznika i pomidorów z skwierczącym czosnkiem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $5.69 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać migdały marconan, czosnek, olej suszone pomidory, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Miecznik Marynowany I Szkliwiony, Grillowana Włoska Marynowana Miecznik, oraz Jogurtowo-marynowane kebaby z miecznika dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 425 stopni F. Linia obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. W dużej misce, połączyć miecznik, 2 łyżki oliwy z oliwek, sok z cytryny, plastry bazylii i ¼ łyżeczki pieprzu.
Odstawić, przykryty, w temperaturze pokojowej na 20 minut.
Miecznik i jego marynatę rozprowadzić w jednej warstwie na przygotowanej patelni. Doprawić solą.
Piec, aż kostki są po prostu gotowane przez i nieprzezroczyste, o 5 protokół. Marynatę wyrzucić i przykryć luźno folią, odstawić w ciepłe miejsce. W międzyczasie połącz pomidory wiśniowe i winogronowe w średniej misce. Doprawić octem, solą i pieprzem; wymieszać. Ułóż świeżą mieszankę pomidorów i wszelkie nagromadzone ciecze z odsączoną miecznikiem i na dużym talerzu do serwowania.
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek w małym sosie patelni ustawionej na średnim ogniu.
Dodać plasterki czosnku i gotować, aż czosnek zaczyna kolor i jest bardzo pachnące.
Pomidory zalać olejem, wciąż paląc się na gorąco. Tam, gdzie wchodzi w kontakt z pomidorami i bazylią, będzie nieco gotować mieszaninę, tworząc przyjemną zróżnicowaną konsystencję.