Marynowana Sałatka z miecznika i pomidorów z skwierczącym czosnkiem

Marynowana Sałatka z miecznika i pomidorów z skwierczącym czosnkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj marynowanej sałatki z miecznika i pomidorów z skwierczącym czosnkiem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $5.69 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać migdały marconan, czosnek, olej suszone pomidory, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Miecznik Marynowany I Szkliwiony, Grillowana Włoska Marynowana Miecznik, oraz Jogurtowo-marynowane kebaby z miecznika dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 425 stopni F. Linia obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. W dużej misce, połączyć miecznik, 2 łyżki oliwy z oliwek, sok z cytryny, plastry bazylii i ¼ łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
MiecznikMiecznik
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Odstawić, przykryty, w temperaturze pokojowej na 20 minut.
3
Miecznik i jego marynatę rozprowadzić w jednej warstwie na przygotowanej patelni. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Piec, aż kostki są po prostu gotowane przez i nieprzezroczyste, o 5 protokół. Marynatę wyrzucić i przykryć luźno folią, odstawić w ciepłe miejsce. W międzyczasie połącz pomidory wiśniowe i winogronowe w średniej misce. Doprawić octem, solą i pieprzem; wymieszać. Ułóż świeżą mieszankę pomidorów i wszelkie nagromadzone ciecze z odsączoną miecznikiem i na dużym talerzu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na NocPokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na Noc
MiecznikMiecznik
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek w małym sosie patelni ustawionej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać plasterki czosnku i gotować, aż czosnek zaczyna kolor i jest bardzo pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Pomidory zalać olejem, wciąż paląc się na gorąco. Tam, gdzie wchodzi w kontakt z pomidorami i bazylią, będzie nieco gotować mieszaninę, tworząc przyjemną zróżnicowaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn