Marynowana Pierś Z Indyka

Marynowana Pierś Z Indyka
Marynowana pierś z indyka może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.86 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka brązowego cukru, mielonego pieprzu, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cytryna I Dijon Marynowana Sałatka Z Piersi Indyka Z Kaparami I C, Wędzona Marynowana Pierś Z Kurczaka, oraz Marynowana Pierś Z Kaczki Po Japońsku.

Instrukcje

1
W małej misce, wymieszać czosnek, bazylia, i pieprz. Przetrzyj piersi indyka. Włóż po jednym goździku na każdym końcu piersi indyka, a po jednym na środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
GoździkiGoździki
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W dużym płytkim naczyniu wymieszaj olej roślinny, sos sojowy, sok z cytryny i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sos SojowySos Sojowy
3
Umieścić piersi w naczyniu, i włączyć do płaszcza. Przykryć i marynować w lodówce co najmniej 4 godziny.
4
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Lekko nasmarować ruszt grillowy. Marynatę wyrzucić, na grillu ułożyć piersi z indyka. Zamknij pokrywkę i grilluj piersi indyka około 15 minut z każdej strony lub do temperatury wewnętrznej 170 Stopni F (68 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
MarynataMarynata
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia20
Magazyn