Marynowana papryka, karczochy i oliwki
Marynowane papryki, karczochy,i oliwki może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 10 i kosztuje 1,77 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz oliwki, paprykę, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowana papryka, karczochy i oliwki, Marynowany kozi ser, oliwki, karczochy i pomidory, oraz Ser marynowany z papryką i oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery ze stojakiem 6 cali od ciepła.
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Umieścić połówki pieprzu, boki skóry do góry, na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową. Broil, obracając raz, 15 minut lub do poczernienia i zwęglone.
Umieścić paprykę w plastikowej torbie do przechowywania i zamknąć.
Odstawić na 15 minut. Skórki obrać i wyrzucić; paprykę pokroić w paski.
Paprykę i pozostałe składniki połączyć w dużej misce.
W razie potrzeby przenieść do 2 (1-kwartalnych) słoików. Będzie przechowywać w lodówce do 3 tygodni.