Marynowana fasola szparagowa z oliwkami, pomidorami i fetą
Marynowana fasola szparagowa z oliwkami, pomidorami i fetą może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Ten przepis służy 10. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać oliwki kalamatan, mielony pieprz, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Marynowana fasola szparagowa z pomidorami, oliwkami i fetą, Fasolka Szparagowa Z Pomidorami, Oliwkami I Jajkami, oraz Fasola Szparagowa, Pomidory I Czarne Oliwki.
Instrukcje
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu i upuść zieloną fasolkę; gotować, aż lekko miękka, ale nadal chrupiąca, 8 do 10 protokół. Natychmiast spuścić fasolkę szparagową i zanurzyć w wodzie z lodem, aby powstrzymać fasolę przed dalszym gotowaniem.
Fasolę odsączyć i umieścić w płytkim naczyniu.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Czosnek gotować w oleju przez około 30 sekund.
Wyjmij patelnię z ognia. Wymieszaj oliwki, pomidory, ocet, oregano, sól i pieprz.
Wlać mieszaninę na fasolkę szparagową. Wymieszać, aż fasola będzie równomiernie pokryta.
Posypać serem feta i udekorować gałązkami oregano. Schłodzić co najmniej 3 godziny przed podaniem.