Marynowana fasola szparagowa z oliwkami, pomidorami i fetą

Marynowana fasola szparagowa z oliwkami, pomidorami i fetą
Marynowana fasola szparagowa z oliwkami, pomidorami i fetą może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Ten przepis służy 10. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać oliwki kalamatan, mielony pieprz, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Marynowana fasola szparagowa z pomidorami, oliwkami i fetą, Fasolka Szparagowa Z Pomidorami, Oliwkami I Jajkami, oraz Fasola Szparagowa, Pomidory I Czarne Oliwki.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu i upuść zieloną fasolkę; gotować, aż lekko miękka, ale nadal chrupiąca, 8 do 10 protokół. Natychmiast spuścić fasolkę szparagową i zanurzyć w wodzie z lodem, aby powstrzymać fasolę przed dalszym gotowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Fasolę odsączyć i umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Czosnek gotować w oleju przez około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Wyjmij patelnię z ognia. Wymieszaj oliwki, pomidory, ocet, oregano, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Wlać mieszaninę na fasolkę szparagową. Wymieszać, aż fasola będzie równomiernie pokryta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
6
Posypać serem feta i udekorować gałązkami oregano. Schłodzić co najmniej 3 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn