Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Maryland Crab Dip spróbować. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 15 i kosztuje 43 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Jest idealny do Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać philadelphia cream cheese, Lea & Perrins sos worcestershire, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Maryland Crab Soup, Maryland Crab Soup, oraz Maryland Crab Soup.
Instrukcje
1
Ubić pierwsze 7 składników w średniej misce z mikserem do wymieszania.
Dodaj pozostałą cebulę, mięso krabowe i 1/2 szklanki rozdrobnionego sera do mieszaniny serów śmietankowych; dobrze wymieszać. Łyżka do miski do mikrofalówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.