Marokański Gulasz Z Kurczaka
Marokański gulasz z kurczaka to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako dość niedroga zupa dla Jesień. Jeśli masz obrane ze skóry, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marokański Gulasz Z Kurczaka, Marokański Gulasz Z Kurczaka, oraz Marokański Gulasz Z Kurczaka.
Instrukcje
Umieść pierwsze 3 składniki w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodaj kurczaka; seal worek i wstrząsnąć do płaszcza. Chill 1 godzina.
Połączyć 1 szklankę wody i śliwki w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Odcedzić śliwki, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
Przykryj patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; dodaj olej.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj imbir, kurkumę i cynamon; gotuj 1 minutę, stale mieszając.
Dodaj cebulę, i smażyć 8 protokół.
Dodaj kurczaka, pozostałe 1/2 szklanki wody, śliwki, zarezerwowane 1/4 szklanki płynu do gotowania i rosół z kurczaka; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut lub aż kurczak zostanie wykonana.
Na półmisku ułożyć kuskus, polać miksturą z kurczaka i posypać migdałami.