Marokańska Pieczeń
Marokańska pieczeń może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bulion wołowy, mielony kminek, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Kurczak Pieczony Po Marokańsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej, wytrzymałej patelni do pieczenia ustawionej na 2 palnikach na średnim ogniu.
Posypać pieczoną solą morską i pieprzem. Smażyć patelnię roastin, około 4 minut na stronę.
Zdjąć z patelni i umieścić na talerzu.
Dodaj cebulę, marchewkę i czosnek na patelnię i gotuj, stale mieszając, o 3 protokół.
Połącz paprykę, kminek i cynamon w małej misce; dodaj do warzyw i gotuj, stale mieszając, o 2 Więcej minut.
Dodać bulion, i powrót roastto patelni do pieczenia. Przykryć folią aluminiową i piec 3 do 3 1/2 godziny lub do przetargu widłowego.
Wyjmij wołowinę z patelni i połóż na talerzu; namiot z folią aluminiową, aby się ogrzać.
Odtłuszczone warstwy tłuszczu z powierzchni płynu do gotowania.
Dodać ciecierzycę do płynu i umieścić na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ciecierzyca będzie ciepła. Wymieszać pozostałe składniki. Mięso oddzielić na porcje, łyżkę płynu i warzyw na wołowinę.