Marchew z masłem limonkowym
Marchew z masłem limonkowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 159 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, sól koszerną i pieprz, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Marchew Limonkowa, Marchew Gingered Limonka, oraz Marchew z limonką (Zanahorias al Limon) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni.
Dodaj marchew i szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, na umiarkowanym ogniu, aż szalotki są zmiękczone, o 3 protokół.
Dodać sok z limonki i skórkę z limonki i doprawić solą i pieprzem. Przykryć patelnię i gotować marchewki, aż będą chrupiące-przetargu, o 15 protokół. Wymieszać z orzechami pekan i pietruszką.