Marchew Klonowo-musztardowa szkliwiona
Need a bezglutenowe, lacto ovo Wegetariańskie, primal i FODMAP friendly przystawka? Klon-musztarda glazurowana marchew może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 10. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka marchwi, musztarda pełnoziarnista, syrop klonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 10 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 45%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Marchew Z Musztardą, Marchew Z Musztardą, oraz Musztarda MIODOWA Glazurowana Marchew.
Instrukcje
Marchew obrać i pokroić w pałeczki. (Można to zrobić do 24 godzin wcześniej i przechowywać je w polietylenowej torbie w lodówce.) Wrzucić na patelnię, zalać wystarczającą ilością wrzącej wody tylko do przykrycia, doprowadzić do wrzenia, następnie nałożyć pokrywkę na patelnię i gotować przez 4-5 minut, aż marchewka będzie po prostu miękka.
W międzyczasie, umieścić masło i syrop klonowy na małej patelni.
Podgrzewać, aż masło się rozpuści, a następnie wymieszać z musztardą. Zdejmij ogrzewanie.
Marchewki odcedzić i wrzucić do rozgrzanego naczynia.
Na marchewkę wlać ciepłą glazurę klonową. Smak i dostosować przyprawy do własnych potrzeb.