Marchew, Cukinia, Grzyby I Wędzone Tofu

Marchew, Cukinia, Grzyby I Wędzone Tofu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marchewki, cukinii, grzybów i wędzonego Tofu. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 277 kalorii, 14g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Mieszanka dressingu: oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, marchew julienne, szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Deluxe Pieczarki Nadziewane Marchewką, Cukinią I Masłem Orzechowym, Sałatka z cukinią i marchewką, oraz Ciasta z marchwi, cukinii i pomarańczy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn