Mango z pistacjami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Mango z pistacjami. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 67 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka jędrnych dojrzałych Mango, pieczone, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ryż kokosowy z mango i pistacjami, Maliny I Mango, oraz Słodki Ryż Z Mango.
Instrukcje
Nasiona kardamonu zmiażdżyć w moździerzu i tłukać (lub rozbić płaskim dnem ciężkiego szkła).
Dodać pistacje i grubo zmiażdżyć (lub zmielić).
Pokroić lub wyciągnąć skórkę z mango i wyrzucić.
Wytnij Mango wzdłuż, wzdłuż każdej strony dołu, aby usunąć mięsiste policzki.
Pokrój owoce. Również pokroić pozostałe owoce z dołu i wyrzucić dół. Ułóż owoce na talerzu.
Mango skropić miodem, następnie posypać mieszaniną kardamonu i gałką muszkatołową.