Malmö meatball subs
Jeśli chcesz dodać więcej bezmleczne przepisy do twojego pudełka z przepisami, Malmö meatball subs może być przepis, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli masz olej słonecznikowy, ocet winny, rolki sub i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 54 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Meatball Subs, Meatball Subs, oraz Meatball Subs.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki klopsików wraz z dużą ilością przypraw, a następnie uformować w kulki wielkości orzecha włoskiego. Zamrozić na 30 minut, aby uelastycznić imprezę, jeśli impreza ma się rozpocząć, lub schłodzić w lodówce do 24 godzin.
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
Pulpety rozwałkować w oleju na blasze do pieczenia, następnie smażyć przez 20 minut, aż się zarumienią i ugotują.
Gdy klopsiki są prawie gotowe, wymieszaj ocet i cukier w misce do rozpuszczenia, a następnie wymieszaj ogórek i koperek, jeśli używasz.
Kawałki bagietki, bułki lub Sub i rozłożyć z odrobiną sosu żurawinowego.
Dodaj trochę ogórka i 2-3 klopsiki, ułóż na półmisku i podawaj.