Malinowe Batoniki Czekoladowe
Malinowe tabliczki czekolady wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać masło, półsłodkie chipsy czekoladowe, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Batoniki Czekoladowo-Malinowe, Batoniki Czekoladowo-Malinowe, oraz Malinowe Batoniki Z Gorącą Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (190 stopni C).
Wymieszać mąkę, cukier i masło lub margarynę. Naciśnij do ciasta 13x9 cala ungreased patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 15 minut.
Wymieszaj maliny, sok pomarańczowy i skrobię kukurydzianą na patelni z sosem 1 quart.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Gotować i mieszać przez 1 minutę.
Posypać chipsy czekoladowe na pieczonej skórce i łyżka mieszanki malin na wierzchu.
Piec w temperaturze 350 stopni F (1715 stopni C) przez 20 minut lub do momentu, aż mieszanina malin się ustawi.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
W razie potrzeby skropić roztopioną czekoladą.
Pokroić w kwadraty 2x1 cala.