Makrela Kruszona

Makrela Kruszona
Crusted makrela jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 188g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1775 kalorii. Na 12,83 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sok z cytryny, makrela, musztarda dijon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Z łyżeczką wynik 84% to danie jest super. Spróbuj Makrela Cała Pieczona, Makrela Czerniona, oraz Makrela z sałatką ogórkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej swój grill do naprawdę bardzo gorącego otoczenia.Umieść wszystkie składniki na skórkę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszać je razem, tak aby były dokładnie wymieszane.
3
Włóż filety z makreli na deskę do krojenia i usuń wszelkie Kości za pomocą pęsety lub szczypiec elektrycznych (pamiętaj, aby najpierw je wyczyścić).Posmarować część musztardy na każdym filecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z MakreliFilety Z Makreli
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Posypać skórkę na każdy filet makreli i bardzo delikatnie nacisnąć go w dół (chcesz, aby skorupa trzymać, ale nie chcesz go kompresować).Używając plasterka rybnego, ostrożnie połóż filety na mocno naoliwionej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z MakreliFilety Z Makreli
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Umieść makrelę pod grillem na 3-5 minut. Podczas gotowania stale sprawdzaj ryby, ponieważ skorupa może się bardzo łatwo i bardzo szybko spalić.Zrobić sos, wkładając wszystkie składniki sosu do miski i mieszając je razem.Gdy ryba będzie gotowa, wyjmij ją spod grilla i podawaj z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakrelaMakrela
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia89
Magazyn