Makieta Sałatka Z Tuńczyka
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 240 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Jeśli 52 grosze za porcję spada w Twoim budżecie, makieta Sałatka z tuńczyka może być niesamowita bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jeśli masz odżywcze drożdże, ciecierzyca, smakołyk i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 3546 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM ? MOCK ONE :-), Makieta Sałatka Z Tuńczyka, oraz Makieta Sałatka Z Tuńczyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce do mieszania, zacieru ciecierzycy z widelcem, aż grube i nie całe ziarna są pozostawione. Alternatywnie, pulse fasoli w maszynce kilka razy-uważaj, aby nie puree, i przenieść do miski do mieszania. Seler posiekać tarką do sera lub kilka razy w robocie kuchennym.
Przelej do miski i dodaj pozostałe składniki, mieszając, aby połączyć.
Dodaj więcej wegańskie majonez i / lub wodorosty w razie potrzeby lub pożądane i czarny pieprz do smaku.Użyj Nasoya fat-free wegańskie majonez lub użyj fat-free domowe Mayo przepis w mojej książce kucharskiej. Wiele niskotłuszczowych majonezów, takich jak marka Trader Joes, jest również przypadkowo wegańskich, ale nie beztłuszczowych. Uwagi szefa kuchni: 1 mały ogórek koperkowy może być rozdrobniony lub zmielony i użyty zamiast smaków. Można również dodać lekki trysk sok z cytryny dla dodatkowego smaku.Informacje Żywieniowe
70gdietary Fiber5. 10gSugars1gProtein7. 70g