Makaron z wołowiną i muszkatołami

Makaron z wołowiną i muszkatołami
Makaron z wołowiną i muszkatołami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 25g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 22 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, mieloną wołowinę, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Serowa wołowina i muszki, Muszki włoskie z kiełbasą i makaronem, oraz Muszki włoskie z kiełbasą i makaronem.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron z muszką i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarfalleFarfalle
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę, aż rumiane i kruche, o 10 protokół; odcedzić nadmiar tłuszczu. Czosnek wymieszać i gotować przez 5 minut, często mieszając. Wymieszaj pomidory, sól i pieprz. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory będą miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Makaron muszkatołowy umieścić w dużym naczyniu i polać makaron mieloną mieszanką wołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarfalleFarfalle
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
5
Posypać posiekaną bazylią. Wrzucić lekko do połączenia, a przed podaniem posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn