Wędzony sos z czerwonej papryki wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi ten sos. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz sól i pieprz, ocet winny, musztarda dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
1
Połącz paprykę, cebulę, czosnek, ocet, miód, musztardę, chipotle oraz sól i pieprz w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Przy włączonym silniku powoli dodawaj olej i mieszaj aż do emulgowania. SOS przecedzić do miski.