Makaron z serem III

Makaron z serem III
Makaron z serem III może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 18g białka, oraz 15 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś mielony pieprz, bazylia, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zwykły jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z 5-Minutowy Zdrowy Brzoskwiniowy Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku ugotuj makaron makaron we wrzącej osolonej wodzie aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dobrze spuścić.
3
W dużym rondlu na średnim ogniu roztopić starty ser Cheddar, zwykły jogurt, masło lub margarynę i pomidory. Gotować, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser CheddarRozdrobniony Ser Cheddar
Jogurt ZwykłyJogurt Zwykły
MasłoMasło
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodaj sól, czarny pieprz, bazylia do smaku, nasiona selera i ugotowany makaron do rondla. Mieszać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Nasiona SeleraNasiona Selera
BazyliaBazylia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Wyłączyć ogień i odstawić na 10 minut z pokrywką, mieszając od czasu do czasu.
6
Podawać na gorąco.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn