Makaron z serem Florentyna
Makaron z serem Florentyna wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 15g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka łokcia makaron, szpinak, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron przygotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, z pominięciem soli i masła; dobrze odcedzić.
Mleko i kolejne 4 składniki umieścić w słoiku na ćwiartki; przykryć szczelnie i energicznie wstrząsnąć przez 1 minutę. Wymieszać mieszankę mleka, ser, szpinak i makaron.
Wlać mieszaninę makaronów do naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego natryskiem o smaku maślanym.
Posypać równomiernie bułką tartą; lekko pokryć bułkę tartą sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 30 minut lub do złotego koloru.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy makaronu Barilla Plus i białego chleba Sara Lee Soft & Smooth pełnoziarnistego.