Polewa Czekoladowa

Polewa Czekoladowa
Polewa czekoladowa wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 195 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 23 centów za porcję. Kilka osób naprawdę lubiło ten lukier. Jeśli masz mleko, ekstrakt waniliowy, cukier cukierniczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 67 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Reine de Saba (ciasto czekoladowo-migdałowe) z lukrem czekoladowo-masłowym, Babeczki czekoladowe z masłem orzechowym z polewą czekoladową, oraz Czekoladowe Ciasto marchewkowe z polewą czekoladowo-serową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu rozpuść masło i brązowy cukier na średnim ogniu. Mieszaj do rozpuszczenia cukru, następnie dodaj mleko. Doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przesiać razem kakao i cukier. Zmiksować na maśle i dodać wanilię. Jeśli konsystencja jest zbyt sztywna, dodaj więcej mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
MlekoMleko
3
Rozłóż szybko na schłodzonym cieście, ponieważ lukier powstanie bardzo szybko.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn