Makaron z fasolą Greens N
Przepisów na dania główne nigdy nie jest za dużo, więc wypróbuj Pasta with Greens N Beans. Za 99 centów za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 17 g białka, 14 g tłuszczu i łącznie 357 kalorii. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go ponownie. Mieszanka fasoli cannellini, szpinaku, sera romano i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 59%. Ten wynik jest dobry. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj Makaron z fasolą i zieloną fasolą, Makaron, fasola, 'n' Greens i Makaron z zieloną fasolą i białą fasolą.
Instrukcje
Gotować makaron według wskazówek na opakowaniu.
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż kiełbasę, cebulę i czosnek, aż kiełbasa przestanie być różowa, a cebula będzie miękka; odpływ. Wymieszaj escarole, fasolę i bulion. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 6-8 minut lub do momentu, aż escarole zwiędnie i będzie miękkie.
Odcedź makaron; dodać do mieszanki warzywnej.