Sum Czerniejący

Sum Czerniejący
Blackened Sum może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Jedna porcja zawiera 2681 kalorii, 173g białka, oraz 215g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $18.01 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Mieszanka pieprzu cytrynowego, cebula w proszku, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Sum Czerniejący, Sum Czerniejący, oraz Sum Czerniejący dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię żeliwną (zalecaną) lub ciężką patelnię aluminiową na wysokim ogniu przez 10 minutes.In mała miska wymieszać razem pierwsze 8 składników.Sum zanurz w roztopionym maśle i obficie posmaruj rybę mieszanką przypraw, używając około 1 T mieszanki przypraw na każdy filet.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
MasłoMasło
RybyRyby
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść rybę na woskowanym papierze.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
3
Miejsce 3 filety na raz w gorącej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Każdy filet skropić 1 T roztopionego masła.Gotować na dużym ogniu około 2 minut na stronę lub aż ryby płatki łatwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby
5
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia84
Magazyn