Sum Czerniejący

Sum Czerniejący
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Blackened Sum może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 1 i kosztuje $8.41 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 78g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 765 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz pieprz, tymianek, pieprz cayenne, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Sum Czerniejący, Sum Czerniejący, oraz Sum Czerniejący są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieścić filety rybne w dużej misce i skropić oliwą z oliwek nad nimi, odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połączyć przyprawy w 9-calowy talerz ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
3
Podgrzej żeliwną patelnię do góry nogami na dużym ogniu przez 5 do 10 minut lub do bardzo gorącego.Włącz wentylator wentylacyjny podczas gotowania, aby wyeliminować dym.Za pomocą gorącej podkładki obróć patelnię w prawo do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Filety rybne wyjąć z oleju i odsączyć.Zanurz każdy filet w przyprawach i równomiernie pokryj każdą stronę.Umieścić filety w gorącej patelni i gotować 2 do 3 minut na stronę, obracając tylko raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
PrzyprawyPrzyprawy
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Sum w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia75
Magazyn