Makaron wołowy Chilli

Makaron wołowy Chilli
Przepis chili makaron wołowy można zrobić w około 25 minut. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 500 kalorii, 46g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $5.75 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 54 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz makaron jajeczny, stek z polędwicy, chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Makaron Z Krewetkami Chili Nerkowca, Krewetki czosnkowe chilli z makaronem sezamowym, oraz Sticky lemon and chilli Chicken noodles.

Instrukcje

1
W dużym rondlu umieścić bulion, imbir, chili i dymkę i doprowadzić do wrzenia. W międzyczasie rozgrzej patelnię na patelni, aż będzie bardzo gorąca i posmaruj stek olejem. Podsmaż stek na 2 minuty z każdej strony dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przełożyć na deskę do krojenia i pozostawić na 1 min., następnie cienko pokroić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Dodaj pak choi do bulionu, następnie makaron, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 3 min do miękkości. Pokroić bulion, makaron i pak choi w duże miski i top cienkie plastry steku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
ChochlaChochla
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia42
Magazyn