Makaron wołowy Chilli
Przepis chili makaron wołowy można zrobić w około 25 minut. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 500 kalorii, 46g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $5.75 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 54 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz makaron jajeczny, stek z polędwicy, chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Makaron Z Krewetkami Chili Nerkowca, Krewetki czosnkowe chilli z makaronem sezamowym, oraz Sticky lemon and chilli Chicken noodles.
Instrukcje
W dużym rondlu umieścić bulion, imbir, chili i dymkę i doprowadzić do wrzenia. W międzyczasie rozgrzej patelnię na patelni, aż będzie bardzo gorąca i posmaruj stek olejem. Podsmaż stek na 2 minuty z każdej strony dla średnio rzadkich.
Przełożyć na deskę do krojenia i pozostawić na 1 min., następnie cienko pokroić.
Dodaj pak choi do bulionu, następnie makaron, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 3 min do miękkości. Pokroić bulion, makaron i pak choi w duże miski i top cienkie plastry steku.