Smażony makaron ryżowy z wołowiną i szpinakiem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 387 kalorii, 25g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na $6.94 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Mieszanka top polędwicy stek, czapki shiitake Grzyb, szeroki paluszki ryżowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna wołowina i szpinak Stir Fry z jajkiem smażonym ryżem, Makaron Ryżowy Smażony, oraz Smażony kurczak i makaron ryżowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Dodać mieszaninę octu do mieszaniny stek; gotować 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać z makaronem, olejem sezamowym i solą; gotować przez 1 minutę lub aż makaron zostanie dokładnie podgrzany, podrzucając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
10
Posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)