Majonez Anchois

Majonez Anchois
Majonez anchois jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek, ząbki czosnku, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Majonez Anchois, Karczochy Kalifornijskie Z Majonezem Anchois, oraz Smażone kalmary z pikantnym majonezem anchois.

Instrukcje

1
Połączyć czosnek i mleko w 1-do 1 1/2-quart ciężki rondel i delikatnie dusić na małym ogniu, odkryte, aż czosnek jest bardzo delikatny, o 20 protokół. Ostudzić lekko, około 5 minut, następnie przecier wymieszać z anchois, olejem i majonezem w blenderze do uzyskania gładkiej konsystencji. (Należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
SardeleSardele
CzosnekCzosnek
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W razie potrzeby dodaj więcej mleka do cienkiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
1
Majonez anchois można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
SardeleSardele
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn