Maca Brie
Maca Brie wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 163 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz jajka, pieprz, Maca i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest przyniesiony przez Chow. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Brie i karmelizowane szalotki ciasto francuskie tarta Brie, Blue Brie (Pieczone Brie Z Jagodami), oraz Brie en Croute.
Instrukcje
Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia na dużym ogniu. Tymczasem rozbij macę na 2-calowe kawałki i umieść w durszlaku w zlewie. Gdy woda jest gotowa, brie, lub oparzenia, Maca przez wylanie wody nad nimi.
Umieścić jajka w dużej misce, doprawić solą i pieprzem, i ubić do rozbicia.
Dodaj poparzoną macę i wymieszaj, aby równomiernie połączyć.
Rozgrzać masło lub olej na dużej patelni non-stick na małym ogniu, aż gorące, o 3 protokół.
Wlać mieszaninę jaj i gotować niezakłócony aż złoty kolor z jednej strony, o 5 protokół. Aby odwrócić, umieść dużą płytkę nad macą brie i odwróć na płytkę. Przesuń z powrotem na patelnię i gotować, aż rumiane z drugiej strony, o 3 protokół więcej.
Podawać na gorąco, na gorącym talerzu, jako duży rodzinny naleśnik, z cukrem, który został zmieszany z odrobiną cynamonu, lub z miodem, jeśli chcesz.