Lukier Z Serem Imbirowo-Kremowym

Lukier Z Serem Imbirowo-Kremowym
Lukier z serem imbirowo-śmietankowym to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 7 porcjami. Ten lukier ma 496 kalorii, 2G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, twarogu, cukru pudru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Babeczki z dyni imbirowe z lukrem z serem imbirowym, Imbir Cupcakes Z Imbirowym Serem Lukier Przepis, oraz Ciasto marchewkowe z lukrem z serem imbirowym.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą lekkie i puszyste. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodaj wanilię, ubijając, aż będzie gładka. Schłodzić 30 minut lub do rozprzestrzenienia konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W7 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia0
Magazyn