Lukier orzechowo-bananowy
Masło orzechowe i lukier bananowy może być tylko przyprawa szukasz. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 7G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 46 centów za porcję. 120 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka skracania, ekstrakt z masła, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Spróbuj Healthy Chunky Monkey Cakeâ € / aka Peanut Butter Banana Cake with Chocolate Peanut Butter Frosting! (bez cukru, wysokiej zawartości białka i glutenu), Ciasteczka bananowe z lukrem bananowym z masłem orzechowym, oraz Babeczki bananowe z masłem orzechowym z lukrem bananowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz margarynę, skracanie, masło orzechowe, mleko, wanilia i aromat masła.
Dodać cukier cukierniczy i ubić do uzyskania kremowej konsystencji.
Dodaj więcej mleka, w razie potrzeby, 1 łyżeczkę na raz.
Rozłóż lukier na jednej warstwie żółtego ciasta. Pokrój banany na wierzchu.
Umieścić drugą warstwę na wierzchu i mrozu góry i boki.