Lukier Maślany Pomarańczowy
Lukier maślany pomarańczowy to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 0g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz skórkę pomarańczową, ekstrakt z wanilii, płynne barwniki spożywcze i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten lukier. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Świeże Pomarańczowe Babeczki Z Lukrem Pomarańczowym, Lukier Maślany Pomarańczowy, oraz Lukier Maślany-Lukier Pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawać 1 szklankę cukru pudru, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania.
Dodaj likier pomarańczowy, skórkę pomarańczową, barwnik spożywczy, mleko i wanilię, ubijając do wymieszania. Stopniowo dodawać pozostały cukier puder.