Lukier Maślany

Lukier Maślany
Lukier maślany wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 1,09 zł za porcję, dostajesz lukier, który serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 1014 kalorii, 1G białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 29 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Football fumble Nutter Brownie Bites (Peanut Butter Brownies with Marshmallow Butter Cream Frosting), Łatwe Ciasto Maślane Z Rumianym Lukrem Maślanym, oraz Najlepsze Ciasto Maślane Z Rumianym Lukrem Maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło ubić w dużej misce, aż będzie puszyste. Stopniowo dodawać 3 szklanki przesianego cukru cukierniczego, dobrze ubijając. Powoli ubić wanilią, solą i 1/3 szklanki mleka. Stopniowo ubijaj w 3 pozostałych filiżankach cukru cukierniczego. W razie potrzeby ubij dodatkowe mleko (1 do 2 łyżek stołowych), aby uzyskać lukier o konsystencji. W razie potrzeby odcień lukier różowy z 6 do 8 kropli czerwonego barwnika spożywczego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn